۱ |
کارشناس برنامه ریزی فروش |
آقا |
- سن : ۲۷ تا ۴۰ سال
- تحصیلات : لیسانس یا فوق لیسانس صنایع گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها
- سوابق کاری : حداقل ۳ تا ۵ سال سابقه کار در سمت برنامه ریزی فروش
توانمندی های حرفه ای :
- مسلط به MSP – Excel – MIS
- مسلط به انجام برنامه ریزی های فروش و ارائه گزارشات فروش
- مسلط به تجزیه و تحلیل آماری
|
- دقت بالا
- نظم و انضباط
- پیگیر
- خلاق
|
۲ |
مدیر تولید صنعت اسنک |
آقا |
- سن : ۲۷ تا ۴۰ سال
- تحصیلات : لیسانس یا فوق لیسانس صنایع غذایی
- سوابق کاری : حداقل ۵ سال سابقه کار در سمت مدیر تولید کارخانجات اسنک
توانمندی های حرفه ای :
- مسلط به روش ها و تکنولوژی تولید فرآورده های صنعتی اسنک
- مسلط به خطوط تولید صنعت اسنک
- مهارت و دانش استفاده از طعم دهنده ها در فرآورده های اسنک
|
- روابط عمومی بالا
- جسارت و خلاقیت
- نظم و انضباط
- قدرت برنامه ریزی
- پیگیر و وفادار
- آمادگی برای انجام سفرهای داخلی و یا خارجی
|
۳ |
مدیر تولید صنعت سس |
آقا |
- سن : ۲۷ تا ۴۰ سال
- تحصیلات : لیسانس یا فوق لیسانس صنایع غذایی
- سوابق کاری : حداقل ۵ سال سابقه کار در سمت مدیر تولید کارخانجات سس
توانمندی های حرفه ای :
- مسلط به روش ها و تکنولوژی تولید فرآورده های صنعتی سس
- مسلط به خطوط تولید صنعت سس
- مهارت و دانش استفاده از طعم دهنده ها در فرآورده های سس
|
- روابط عمومی بالا
- جسارت و خلاقیت
- نظم و انضباط
- قدرت برنامه ریزی
- پیگیر و وفادار
- آمادگی برای انجام سفرهای داخلی و یا خارجی
|
۴ |
مدیر تولید صنعت لبنی |
آقا |
- سن : ۲۷ تا ۴۰ سال
- تحصیلات : لیسانس یا فوق لیسانس صنایع غذایی
- سوابق کاری : حداقل ۵ سال سابقه کار در سمت مدیر تولید کارخانجات لبنی
توانمندی های حرفه ای :
- مسلط به روش ها و تکنولوژی تولید فرآورده های صنعتی لبنی
- مسلط به خطوط تولید صنعت لبنی
- مهارت و دانش استفاده از طعم دهنده ها در فرآورده های لبنی
|
- روابط عمومی بالا
- جسارت و خلاقیت
- نظم و انضباط
- قدرت برنامه ریزی
- پیگیر و وفادار
- آمادگی برای انجام سفرهای داخلی و یا خارجی
|
۵ |
مدیر تولید صنعت نوشیدنی |
آقا |
- سن : ۲۷ تا ۴۰ سال
- تحصیلات : لیسانس یا فوق لیسانس صنایع غذایی
- سوابق کاری : حداقل ۵ سال سابقه کار در سمت مدیر تولید کارخانجات نوشیدنی
توانمندی های حرفه ای :
- مسلط به روش ها و تکنولوژی تولید فرآورده های صنعتی نوشیدنی
- مسلط به خطوط تولید صنعت نوشیدنی
- مهارت و دانش استفاده از طعم دهنده ها در فرآورده های نوشیدنی
|
- روابط عمومی بالا
- جسارت و خلاقیت
- نظم و انضباط
- قدرت برنامه ریزی
- پیگیر و وفادار
- آمادگی برای انجام سفرهای داخلی و یا خارجی
|
۶ |
مدیر تولید صنعت شیرینی و شکلات |
آقا |
- سن : ۲۷ تا ۴۰ سال
- تحصیلات : لیسانس یا فوق لیسانس صنایع غذایی
- سوابق کاری : حداقل ۵ سال سابقه کار در سمت مدیر تولید کارخانجات شیرینی و شکلات
توانمندی های حرفه ای :
- مسلط به روش ها و تکنولوژی تولید فرآورده های صنعتی شیرینی و شکلات
- مسلط به خطوط تولید صنعت شیرینی و شکلات
- مهارت و دانش استفاده از طعم دهنده ها در فرآورده های شیرینی و شکلات
|
- روابط عمومی بالا
- جسارت و خلاقیت
- نظم و انضباط
- قدرت برنامه ریزی
- پیگیر و وفادار
- آمادگی برای انجام سفرهای داخلی و یا خارجی
|
۷ |
مدیر تولید صنعت فرآورده های گوشتی |
آقا |
- سن : ۲۷ تا ۴۰ سال
- تحصیلات : لیسانس یا فوق لیسانس صنایع غذایی
- سوابق کاری : حداقل ۵ سال سابقه کار در سمت مدیر تولید کارخانجات فرآورده های گوشتی
توانمندی های حرفه ای :
- مسلط به روش ها و تکنولوژی تولید فرآورده های صنعتی گوشتی
- مسلط به خطوط تولید صنعت فرآورده های گوشتی
- مهارت و دانش استفاده از طعم دهنده ها در فرآورده های گوشتی
|
- روابط عمومی بالا
- جسارت و خلاقیت
- نظم و انضباط
- قدرت برنامه ریزی
- پیگیر و وفادار
- آمادگی برای انجام سفرهای داخلی و یا خارجی
|
۸ |
مدیر تولید صنعت کنسرو و غذاهای آماده |
آقا |
- سن : ۲۷ تا ۴۰ سال
- تحصیلات : لیسانس یا فوق لیسانس صنایع غذایی
- سوابق کاری : حداقل ۵ سال سابقه کار در سمت مدیر تولید کارخانجات کنسرو و غذاهای آماده
توانمندی های حرفه ای :
- مسلط به روش ها و تکنولوژی تولید فرآورده های
- صنعتی کنسرو و غذاهای آماده
- مسلط به خطوط تولید صنعت کنسرو و غذاهای آماده
- مهارت و دانش استفاده از طعم دهنده ها در فرآورده های کنسرو و غذاهای آماده
|
- روابط عمومی بالا
- جسارت و خلاقیت
- نظم و انضباط
- قدرت برنامه ریزی
- پیگیر و وفادار
- آمادگی برای انجام سفرهای داخلی و یا خارجی
|
حقوق و مزایا |
- پرداخت حقوق عالی ، بیمه ، مزایا
- پرداخت بالانس های موردی و فصلی با توجه به عملکرد
- در اختیار قراردادن محل اسکان در ساوه
- پرداخت هزینه مسافرت های کاری
- محل کار : ساوه ، شهر صنعتی کاوه
- روزهای کاری :از شنبه لغایت چهارشنبه هر هفته
|